Bliv spejder

Er du interesseret i at høre om, hvad vi laver til spejder, er du velkommen til at kontakte vores ledere her.

Spejder er, når du ligger i bivuakken, og et græsstrå kilder dig i næsen. Når du føler et kick, mens du rappeller ned af klippen, og når dig og vennerne kommer over målstregen i et natløb. Kom og vær med. Du får oplevelser, du ikke vil gå glip af!

Det er aldrig for sent at blive spejder, om du er seks, otte, ti, 16 eller 30 år gør det ingen forskel. Her er plads til alle.

Dit barn kan komme til spejder gratis et par gange, for at se om det er noget, der vækker interesse. Dit barn får en tilmeldningsblanket med hjem efter at have deltaget i et par spejdermøder. Du kan også printe denne blanket.

Det koster 650 kr. halvårligt at være medlem. Desuden kan der forekomme deltagerbetaling på ture.

Spejdermøderne finder sted i Ørnereden, Poppelkrogen 41, 2880 Bagsværd

Find den rigtige enhed

Spejderne er opdelt i enheder efter alder. Er du forælder til et barn, som gerne vil være spejder, kan du finde den relevante aldersgruppe for dit barn under enheder. Du kan se, hvornår vi mødes, under de forskellige enheder.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til gruppelederen eller lederen for den aldersgruppe dit barn er interesseret i. Du finder kontaktoplysninger under kontakt.